Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

U Haliny

Adres obiektu Gliczarów Górny 92a, 34-425 Gliczarów Górny
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Darek z Łodzi
Dodano: 2016-08-18
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-14 IP: xx.8.95.129
 
 
    

Przyjeżdżamy z dziećmi od 4 lat. Zwykle z żoną szukamy nowych miejsc na urlop, ale nie w przypadku kwatery u Pani Haliny. Zawsze będziemy tu wracać. Dlaczego ? Nie napiszę bo zabraknie dla nas miejsca :) A tak poważnie - kuchnia Pani Haliny, atmosfera i powietrze !!! Słowa tego nie oddadzą - GORĄCO POLECAM.


 
 

Marian z rodziną z Lwówka Śląskiego
Dodano: 2016-05-10
Pobyt od: 2016-05-05 do 2016-05-08 IP: xx.55.155.202
 
 
    

Jeżeli można sobie wymarzyć spokojny wypoczynek w gościnnym miejscu przy pysznym jedzonku, miłym klimacie, przepięknym krajobrazie TO TYLKO u Pani Haliny i choć mam daleko 500 km to chetnie wrócę z rodzina i wnukami


 
 

Adrian z Chorzowa
Dodano: 2014-07-31
Pobyt od: 2014-07-20 do 2014-07-31
 
 
    

Rewelacja !! Super pobyt, mili gospodarze, smaczne jedzenie i ogromne porcje !! Polecam !!


 
 

Tamara
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-25 do 2014-07-27
 
 
    

Bylismy pierwszy raz u Pani Haliny i było cudownie w sierpniu mieliśmy jechać nad morze ale raczej znów pojedziemy do pani Haliny. W tym miejscu się zakochałam nigdzie nie spotkałam tak miłej atmosfery i obsługi.


 
 

Kruki
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2009-09-01 do 2012-02-19
 
 
    

Tutaj jest super, właściciele przemili, piękne widoki, niskie ceny, super jedzenie- bardzo dużo i smacznie. Pokoje czyste i zadbane, otoczenie też. Blisko do wyciągów - chociaż samochód niezbędny


 
 

Bogusia z rodzina.
Dodano: 2013-08-26
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-28
 
 
   

Witam bylismy u pani Halinki w tym roku i już chce mi się tam wrócić,suuperr jedzenie ilości nie do ogarnięcia,czysto, miło,i przytulnie:)reklamuje wśród znajomych,bo naprawdę warto tam się wybrać.POLECAM.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie